Care urgjente nga të emërimit Call (212) 737-1212, e hapur çdo ditë.

Të ngrohtë, të rehatshme Qendra jonë kujdesit urgjente ndodhet në të sigurt, të përshtatshëm Upper East Side te Manhattan është në dispozicion, me marrëveshje, 24 orë në ditë (7 ditë në javë, edhe gjatë fundjavës dhe të gjitha festave) dhe është më pak e kushtueshme se sa një dhomë të urgjencës (ER ) vizitoni. Përshtatshëm për stacionet e afërta trenit New York City dhe stacionet e autobusëve. Parkimi është në dispozicion herë më dhe një garazh i përshtatshëm është i vendosur pak hapa nga qendra. Menjëhershëm, kujdes mjekësor përballueshme ofrohet vetëm me takim. Orari ynë është për fat të keq në gjendje për të akomoduar ecin-në emërimet. Emergjencave të vogla do të vendosen në objektin tonë në baza përzgjedhje. Stafi ynë i sjellshëm, miqësor dhe i ditur do të jenë të lumtur për të caktuar ju për emërime të njëjtën ditë dhe mund t'ju ndihmojnë në paraqitjen e kërkesave tuaja të sigurimit për rimbursimin tuaj maksimale.

Kujdesi i vazhdueshëm ambulator mjekësor është në dispozicion nga ekipi ynë e me përvojë, internists certifikuar shumohen bordit dhe praktikuesit e familjes për pacientët pa mjeku i kujdesit parësor në praktikën tonë private. Ne mund të bëhen të pacientëve `mjeku i kujdesit parësor për pacientët të cilët ende nuk e kanë një të tillë. Pacientët me një mjeku i kujdesit parësor gjithmonë do të referohen përsëri me një shënim të plotë të detajuar dhe / ose thirrje telefonike në qoftë se e dëshiruar. Pacientët që kërkojnë hospitalizim do të pasohet nga ekipi ynë i bordit internists certifikuar me emërimet e fakultetit në New York City `s spitale të mira të mësimdhënies.

Nëse follow është e nevojshme pas largimit nga New York City, ne e referojnë pacientët në Miami Urgent Care dhe një rrjet të gjerë e të tjera të qendrave të kujdesit urgjente dhe qendrat shëndetësore në të gjithë Shtetet e Bashkuara dhe Kanada.

(Emergjente) vlerësimin e shpejtë dhe të menjëhershëm dhe trajtimin e Sëmundjet e mëposhtme duke u kujdesur, mbështetëse, bordi vërtetuara, dhomë të urgjencës mjekët e trajnuar me emërime të mësimdhënies të mëdha spitalore të fakultetit dhe përkatësive:

Duke përfshirë por pa u kufizuar në:

astmë

alergji duke përfshirë alergji sezonale (Hayfever) alergji shumëvjeçare (mace, qen, ushqimit, pluhur, etj)

dhimbje prapa (kronike dhe akute tendosje mbrapa, u tërhoq mbrapa, mbrapa i lënduar)

kafshon (kafshon qen, mace kafshon, kafshon ketri, kafshimet e njeriut, etj)

bronkit

dhimbje gjoksi (angina) dhe palpitations (skipped rreh)

ftohjet (infeksion sipërme të frymëmarrjes)

sores ftohtë (herpes oral, herpes Tipi I)

kolit (përfshirë helmimit me ushqim dhe të gripit të stomakut)

conjunctivitis syri i kuq (alergjik, infektive, bakteriale, virale)

kapsllëk

kollë

cystitis (infeksion fshikëz, infeksion i traktit urinar, UTI)

dermatologjike (lëkurë) probleme (duke përfshirë MRSA )

diarre (akute dhe kronike duke përfshirë helmimit me ushqim, vlerësimin parazit, udhëtareve `diarre )

kontracepsioni i urgjencës (mëngjes pas pilulës)

shtëna gripit

herpes gjenital (herpes tipi II)

Vlerësimi gjinekologjik dhe trajtimi duke përfshirë referimet në rast nevoje

Dhimbje koke (duke përfshirë migrenë dhe tensioni)

Testimi për HIV dhe këshillim, profilaksia pas ekspozimit (PEP) (duke përfshirë 20 minutësh të ri testit të shpejtë HIV )

gripit (gripit, gripi i derrit) ( test të shpejtë e influencës në dispozicion)

Lëndimet (duke përfshirë edhe dëmtimi goditje kamzhiku, këmbën, krahun, dore, kyçin e këmbës, sprains sup dhe tensionet) 24 orë X ray referime nëse është e nevojshme

kafshimet e insekteve (përfshirë merimangë, tik-tak, dhe kafshon çimkë)

infeksionet e veshkave ( pyelonephritis )

gurët në veshka

rimbushjet medikamentet (nëse nga jashtë qytetit apo mjek primar në dispozicion)

otitis externa (notonin veshit)

otitis media (infeksion i veshit, dhimbje veshi, veshi i bllokuar)

faringjit (fytit kronike dhe akute i lënduar, fyt strep) ( test i shpejtë strep në dispozicion)

ekzaminime fizike (duke përfshirë provimet e studentëve, physicals ekzekutive, physicals para-punësimit, etj)

Pneumonia (24 orë X ray referimi në dispozicion)

testimi shtatzënisë

sinusit (infeksion akut dhe kronik sinus ose kongjestion)

skuqjen e lëkurës dhe lezione (psoriasis, seborrhea, skabiesit, pickimin e insekteve, kafshon merimangë, puçrra fytyre, dredhkë helm, alergji të lëkurës)

sëmundje seksualisht të transmetueshme (STD / STI) përfshirë shqyrtimit STD

styes

sutures (qepje), riparim grisje ose kujdesit plagë e thjeshtë

heqjen qepje

vaksinat e udhëtimit (përfshirë ethet e verdha, tifoid, hepatiti A, hepatiti B, tableta malaries, encefaliti japonez, meningjiti, gripit, difterisë, tetanozit / Gardasil, Zostervax, fruthit, shytave dhe rubeolës (MMR), poliomelitit, pnuemovax, tërbimit)

vaginitis (infeksion maja, vaginosis bakteriale (BV)

Faqja e fundit përditësuar 10/29/10