Kao blagdana brzo približava, postoje mnoge preventivne i sigurnosne mjere koje se mogu poduzeti kako bi se osiguralo sigurno, zdravo i radostan odmor. Ove sezone nažalost počinje hladno i gripe sezone. Hladnijim vanjske uvjete koji mogu uzrokovati prehlade srodne opasnosti čini za više gužve u zatvorenom aktivnosti tako predispoziciju ljude na lakši prijenos bakterija i virusa. Najlakši način da se izbjegne gripe i upale pluća treba cijepiti protiv ove bolesti. Nedavna medijska pozornost na virus ptičje gripe (ptičje gripe) je izazvao zabrinutost za putnike. Iako postoje su izolirane ljudske slučajeve ptičje gripe, to je bolest koja se pojavljuje da neće biti briga za mnoge putnike. Tijekom posljednjeg SARS izbijanja prije nekoliko godina, vlade i Airlines imala takve stroge mjere karantena u mjesto koje je izbjegavati svijetu epidemije. Ukoliko dođe do bilo kakve ljudske slučajeve ptičje gripe izvijestio je u ljudima, stroge karantena mjere će pomoći spriječiti veliku izbijanje pandemije (). Cjepivo protiv virusa ptičje gripe je trenutno u fazi razvoja, a postoji nekoliko antivirusni lijekovi kao što su oseltamivir koje se pojavljuju da imaju neki utjecaj na liječenje ove bolesti. Pravilno mjere izbjegavanja uz česte i pravilno pranje ruku ili korištenje trenutak ručnih sanitarije
pogotovo nakon dolaska u kontakt s nekim tko je bolestan; je razumna. Smetnje zdrave prehrane i piti puno tekućine također će zadržati one`s zdravlje. Unutarnji grijanje da padne vlažnost također predisponira ljude na gornjih dišnih infekcija i astme , pa je pametno pitati svoj ​​hotel za ovlaživač
ili staviti u lonac s vodom na radijator povećati vlažnost u sobi. Korištenje slane sprej za nos ili gel
Također će pomoći spriječiti nosna prolaza iz postaje suha.

Kada planirate putovanje u New Yorku, ako putujete avionom i imate bilo kakve medicinske uvjete, molimo vas da provjerite sa svojim liječnikom kako biste saznali ako imate bilo kakve posebne potrebe ili zahtijevati dodatne lijekove prije leta. Pobrinite se da imate samo lagana jela, ostavite dovoljno vremena da se na svoje odredište kako bi izbjegli stres, i koristiti kolica za prtljagu ili koristiti usluge nosač kako bi se izbjegle napetosti mišića. Zapamtite, ako ste redovito uzimati lijekove, budite sigurni da paket adekvatne količine prije putovanja i ne zaboravite spakirati dodatni iznos u posebnom kovčegu ili nose-na, kao prtljaga može se odgoditi ili zagubljen i uzrokovati pretjeran stres ako se lijek treba zamijeniti.

Osim toga, budite sigurni da nosite široku, udobnu odjeću za svoj let. Ako imate bilo kakvih alkohol ili kofein (kava, čaj ili soda), piti ograničene količine i imaju puno vode. Budite sigurni da ustati i hodati po kabini nekoliko puta tijekom leta, koristiti zahod objekata kada je to potrebno, a ne neke lagane vježbe. To će pomoći spriječiti umor, soja, infekcije mokraćnog sustava , jet lag a možda i putnici tromboze ( krvnih ugrušaka ) U zdjelici i nogama. Također, pokušati uzeti redovite spava i slušanje opuštajuće glazbe ili drugog opuštajući tijekom leta zabave. Ako planirate putovati iz NYC, pobrinite se da ste u potpunosti cijepljeno i savjetovao o mjerama za pojedine zemlje (vidi odjeljak Emporiatric Medicine ).

Kada je riječ o sigurnosti, najopasnija aktivnost tijekom ovog blagdana je vozio . Najlakši način da ostane sigurna je da ostane izvan ceste kada je to moguće. Međutim, ako namjeravate voziti ili u New Yorku, budite spremni. Provjerite je li automobil je u dobrom stanju i da vam je činiti redovito, servisni interval (to je manji problem s najam automobila ). Provjerite je li vaš automobil se isporučuje s jumper kablove, rezervne gume i dizalicom, reflektirajuće trokute, help znak i prve pomoći za manje hitne slučajeve. Vaš automobil bi trebao imati dovoljno ulja, antifriz i tekućinu za pranje vjetrobrana za putovanje. Vi svibanj također žele uzeti u obzir pridružio jedan od autoklubovima poput Automobile Club of America . Oni su vrlo dobar izvor za putnike. Obratite punu pozornost na cesti tijekom vožnje. Ako vaše dijete zahtijeva vašu pažnju, ako you�re umorni ili ako je potrebno razgovarati na mobitel, molimo stanite na sigurnom mjestu, tako da ne postoji opasnost od nesreće. Također, budite svjesni da je zakon u državi New York je da morate nositi hands-free uređaj, ako govorimo na mobilni telefon za vrijeme vožnje. Osim toga, obratite pozornost na neke lijekove koji mogu utjecati na Vašu sposobnost vožnje.
Bilo da se vozite, ili ako se putnik u automobilu ili taksijem, budite sigurni da nosite svoj ​​sigurnosni pojas i remen svoju djecu u njihovim sigurnosnim sjedalima svaki put. Sjeti se molim nikada ne piju alkohol i voziti. Oslonite se na javni prijevoz koliko god je to moguće. New York ima jedan od najboljih javno prometnih sustava u svijetu. Osim toga, u ovo doba godine, u New Yorku je lijepo hodati okolo , pa ići van i uživati ​​u svoje brojne odmor znamenitosti , muzeje , kazališta i Holiday događanja .

Osim toga, kao iu svakom velikom gradu (NYC je jedan najsigurniji ), osobna sigurnost
Također je problem i postoji nekoliko razboriti, zdrav razum savjeta osobnu sigurnost uzeti na znanje. Jako lijepo brošura ocrtava ove sigurnost Savjet je objavio The American Hotel & Motel Udruge i dostupan je iz ureda sigurnosti u New Yorku većini hotela.

Blagdana također je vrijeme za obiteljska okupljanja i puno dobre prehrane. Pravilno rukovanje hranom i priprema će se izbjegne još jedna od uobičajenih turističkih bolestima - trovanje hranom . Upućivanje sigurni da je hrana je odmrznuti pravilno i potpuno kuhana je vrlo važno. Uvijek topiti puricu u hladnjaku ili na hladnom tekućom vodom i nikad na sobnoj temperaturi. Pobrinite se da kuhati i služiti nadjev odvojeno i pobrinite se da je sve što je u kontaktu sa sirovom Turskoj se pere s toplom sapunici - uključujući ruke, sudoper i posuđe koje se koriste za stvari ili dirati puricu. Također, ne zaboravite da se u frižideru ostatke čim obrok je gotov. Mnoge bolesti se može izbjeći ponovno kada je pravilno pranje ruku i čišćenje i pripremu hrane. Sjetite se kad blagovaona u mnogim NYC`s finih restorana opet bi bili sigurni da je vaša hrana kuhani temeljito i služio puši.

Ženska zdravstveni problemi su također važni tijekom ovog doba godine. Infekcije mokraćnog sustava ( UTI�s ) također su vrlo česte u ovo doba godine kao blagdana sa svim događajima, shopping, stranaka i predstave se ponekad može učiniti žena zaboravi zov prirode. Ne mokrenja kada je to potrebno zbog nedostatka zgodan prostor za odmor, u kombinaciji s ne uzimajući u odgovarajućim tekućinama zbog nedostatka vremena je postava za infekcije mokraćnog sustava. Duga putovanja, bilo da putujete avionom ili automobilom, autobusom ili vlakom također mogu povećati šanse za IMS sjedeći u jednom položaju za dugo vremena i opet ne ide na zahod kada je to potrebno. Mokrenja kad cueirana i uzimajući u odgovarajućim tekućinama će uvelike smanjiti šanse za dobivanje infekcije mokraćnog sustava.

To je ujedno i doba godine da se mnogi ljudi okreću više ljubavne aktivnosti. Iako nitko ne voli razmišljati o tome, drugi problem je spolno prenosive infekcije (STI) prevencije. U našoj praksi, nažalost tretirati pošteno iznos STI�s u ovo doba godine. Odmor i poslovnih putovanja statistički su povezani s povećanim rizikom od STI prijenosa. Najam one`s branič dolje kada ne bude u kući, pohađaju odmor stranaka, u kombinaciji s uzimanjem alkohola bi putnicima više u opasnosti od stjecanja STI`s. STI`s može dovesti do većih zdravstvenih problema, kao što su neplodnost, sljepoću, oštećenja mozga, bolesti srca, pa čak i smrt ako se ne liječi. Pametan STI prevencije uključujući apstinenciju i korištenje zaštitne uređaja također će učiniti za zdraviji i sigurno putovanje.

Konačno, s obzirom na energičnost i žuriti u New Yorku u ovo doba godine, koja se bavi gužve, vožnje u prometu, jezičnih barijera, priprema last minute svečanosti odmor, a radi posljednje minute shopping, sezona također može biti značajan izvor stresa . Stres može izazvati napetost mišića, glavobolja, bol u donjem dijelu leđa, vrat boli, nesanice, a može utjecati na krvni tlak. Možete izbjeći stres ostavljanjem adekvatne količine vremena za napraviti stvari koje trebate učiniti i pripremom rano. Postavite prioritete, postaviti rukovanje ciljevi, izbjegavajte stresne situacije i rješavati problem po problem vrijeme. Za ručkom fizički aspekt stresa, uzeti vremena da se opustite svaki dan, pokušati ostvariti (mnogi hoteli imaju adekvatne dvorane ili imaju povezanosti s lokalnim teretanama), jesti redovite i zdrave obroke, piti puno tekućine, izbjegavajte suvišne alkohol, kofein, masti i šećera; i don `t dim. Masaža terapija također može pomoći, pa ići na i maziti se, dajte sebi prisutna i opustite se!

Iako je ovaj članak može se pojaviti da se obeshrabruje to doista je značilo da bi se izbjeglo najčešći od situacija koje smo vidjeli u našoj praksi Hotel Call ovo doba godine. Pametan prevencija će izbjeći bolesti, nelagodu i ozljede i omogućiti svima da imaju uistinu ugodan odmor sezone u New Yorku. Sretni blagdani i vrlo Sretna Nova godina svima!

Posljednja ažurirana 1/11/11